Tutkimuksen eteneminen

Tutkimuksen rahoitus

Väitöstutkimukseni HLBT-leskien surukokemuksista Suomessa sai Turun yliopiston tohtorikoulu UTUGS:n ja tohtoriohjelma Junon rahoituksen ajalle 1.1.2016-31.12.2019.  Tutkimuksen on siis määrä valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä, ja yhtäjaksoinen rahoitus takaa tälle hyvät edellytykset.

Tällä blogisivulla kerron tutkimuksen etenemisestä, tulevista konferenssiesitelmistä ja aihetta käsittelevistä julkaisuista.

Tutkimukseen osallistuminen

Tutkimukseni aineistonkeruu on yhä käynnissä, joten mikäli haluat osallistua tutkimukseen, otathan rohkeasti yhteyttä. Tutkimuksesta saa myös mieluusti välittää tietoa eteenpäin, mikäli tuttavapiiriisi kuuluu kohderyhmään kuuluvia ihmisiä.

Tutkimukseeni voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvat, jotka ovat menettäneet rakastettunsa kuoleman kautta. Tutkimukseen voi osallistua suhteen muodosta ja kestosta riippumatta. Suhteen ei siis tarvitse olla ollut avioliitto tai rekisteröity parisuhde, eikä tutkimukseen osallistuvan tarvitse olla virallisesti leski.

Tutkimuksellani ei ole ajallista rajausta, joten kannustan kaikkia kohderyhmään sopivia ihmisiä osallistumaan riippumatta siitä, onko puolison menetys tapahtunut esimerkiksi 1980- vai 2000-luvulla. Tärkeintä on, että koet itse pystyväsi kirjoittamaan tai puhumaan aiheesta, eikä aiheen käsittely tunnu sinusta liian raskaalta.

Vastaan mielelläni tutkimuksen herättämiin kysymyksiin sähköpostilla (varpu.alasuutari[at]utu.fi) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s